Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Prosečna plata u Novom Sadu blizu 60.000 dinara?

Ako je verovati najnovijim podacima Republičkog zavoda za statistiku, Novosađani od decembra žive znatno bolje nego pre toga, budući da je prosečna neto zarada u vojvođanskoj prestonici u tom mesecu iznosila 59.599 dinara, odnosno 535 evra.

Ponovo otrov na ulicama grada

Na fejsbuk stranici Udruženja za zaštitu životinja Spans upozorili su građane da je pronađena nova količina otrova u dvorištu između zgrada na Somborskom bulevaru 125.

Gradonačelnik Noriča u Skupštini Novog Sada

Predsednik Skupštine grada Siniša Sević razgovarao je danas sa gradonačelnikom britanskog grada Noriča Ralfom Gejtonom o budućim projektima dva bratska grada kao i o dosadašnjim aktivnostima u kulturnoj saradnji mladih, koja traje više decenija.

Vučević traži hitne policijske mere

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pozvao je danas policiju, tužilaštvo i sve državne organe da što pre reaguju povodom sve učestalijih slučajeva nasilja i kriminala na novosadskim ulicama.

Uručeni pokloni štićenicima doma u Veterniku

Pokloni koji su prikupljeni u zajedničkoj humanitarnoj akciji „Novosadske televizije“ i „Gradskog zelenila“ 27. januara na klizalištu na Štandu dopremljeni su danas u Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku.

Novosadski taksisti prete tužbom protiv Grada

Strukovno udruženje taksista Novog Sada "Sitans" dostavilo je gradonačelniku Milošu Vučeviću i Gradskom veću za saobraćaj opomenu pred tužbu zbog toga što grad nije u celosti doneo program organizacije taksi prevoza, a bio je obavezan to da učini do kraja januara.